Studentmästerskapen i offentlig sektor 2018!

12 mars, 2018


För tredje gången i historien är det nu dags för studentmästerskapen i offentlig sektor att avgöras! Vilket studentlag är vassast på kunskap om offentlig sektor i Sverige? Och självklart hoppas vi att det blir ett studentlag från Örebro Universitet och kanske blir det just du och dina kompisar? Det spelar ingen roll om du är lärare, statsvetare eller kommunikatör… Det viktigaste är att du har koll på offentlig sektor! Tävlingen består av en sociala medie-tävling, ett case, ett quiz och en poängjakt. Den ärofyllda finalen tar plats under Framtidsmässan 2018 den 12 april i Stockholm!
Att delta i Studentmästerskapen i offentlig sektor är otroligt givande och deltagandet är självklart helt gratis.Det är även ett ypperligt tillfälle för dig som vill knyta kontakter då över 50 potentiella arbetsgivare kommer att vara på plats.

Vinnarna av Studentmästerskapen får även det spektakulära priset att få åka på en weekend till Bryssel! Resan kommer att vara fullspäckad med aktiviteter och intressanta möten.
Framtidsverket bekostar resa och boende samt följer med som guide.

Men först och främst så måste vi ha ett lag från Örebro Universitet och därför måste vi redan nu ha en liten tävling om vilka som ska få representera Corax och Örebro Universitet
på mästerskapet! Därför kommer vi i näringslivsutskottet ha en liten uttagning med olika frågor i sektionsrummet mellan den 12:e och 15:e mars där vi sedan beslutar vilket lag som
får chansen att åka! Så vässa hjärnan, ta med några kompisar och kom förbi sektionsrummet 12–15 mars så ses vi där!