Örebro Lärarstudenter


Örebro lärarstudenter finns till för dig som är lärarstudent! Om du har Facebook eller Instagram, sök upp Örebro lärarstudenter och gilla eller följ dem. Förutom att de sprider lärarstudentinformation arrangerar de studiesociala aktiviteter och andra läraktiviteter som kan komplettera lärarstudierna (nu i pandemitider blir det ju annorlunda så klart). Håll ändå koll på vad de gör.

Vill du vara med och utveckla lärarutbildningen? I så fall, engagera dig i Örebro lärarstudenter! Häng utanför deras styrelserum eller mejla dem. Efter att du avslutat ditt eventuella ÖLS-engagemang får du ett intyg som sen kan vara en bra merit i ditt framtida yrkesliv.

På Lärarutbildningens webbsida samt på skärmarna i Lärarrummet och utanför lärarutbildningens kansli hittar du massor av annan relevant information för dig som är lärarstudent.

Örebro lärarstudenter söker nya medlemmar!

Är du intresserad av att engagera dig i ÖLS styrelse, kontakta ÖLS genom deras mail info.orebrolararstudenter@gmail.com, skriv ett meddelande på Facebook eller Instagram.
På sociala medier hittar du ÖLS under namnet Örebro lärarstudenter eller orebro_lararstudenter.